Tilmeld nyhedsbrev
Ok, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Du kan framelde via det link, der
findes nederst i alle nyhedsbreve.
OM POSTHUSET

Posthuset i Ebeltoft er et aktivt kultur - og borgerhus for Ebeltoft og omegns kulturliv. Husets faste ”beboere” + en vifte af aktive foreninger sørger for et rigt udbud af aktiviteter og kulturarrangementer - teater, kunstudstillinger, koncerter og foredrag.

ADRESSE

Det Gamle Posthus
S. A. Jensen Vej 1
8400 Ebeltoft

KONTAKT

Koordinator: Eva Munch Lynggaard
Email: emuly@syddjurs.dk

Ugekalender - Posthuset
Book et lokale
Vælg dato
Vis idag
Vis måned
Book et lokale
 

Lokaler, der kan bookes på Posthuset:

 • Skrivebord 1 & skrivebord 2
  Book et skrivebord, på et kontor med to pladser med udsigt over vigen.
 • Lille mødelokale
  I Lille Mødelokale er der plads til 8 siddende personer. Lokalet kan du booke til møder, men det bliver også brugt til Kulturskolens musikundervisning.
 • Store mødelokale
  Det største lokale på POSTHUSET, er husets store dunkende hjerte, da der er plads til både større arrangementer og møder, men også fordi det på mange måder fungerer som gennemgangslokale og bindeled til de andre, mindre lokaler. Når du booker Store Mødelokale, skal du altså være opmærksom på at der godt kan gå nogen igennem lokalet. Der er plads til 70 stående personer og 20 siddende ved det store bord i midten af lokalet.
 • Billedkunst
  I Billedkunstlokalet er der plads til 20 siddende personer, og kan bookes til kreative forløb og undervisning.
 • Keramikværksted
  Keramikværkstedet rummer en keramikovn, som kun må benyttes, hvis man har en særlig aftale. Der er plads til 15 siddende personer, og lokalet kan både benyttes til keramik og billedkunst. Keramikværkstedet ligger i forlængelse af indgangen, og man skal derfor forvente, at blive forstyrret af folk der benytter sig af denne.
×
Henter kalender ...